Nieuwsbrief April 2020

Sluiting in verband met Corona

Zoals u weet heeft de overheid besloten dat alle contact beroepen waar ook pedicures onder vallen tot en met 28 april 2020 moeten sluiten. 

Afspraken

Alle afspraken tussen 24 maart en 28 april 2020 zijn geannuleerd naar aanleiding van de regels rondom Corona. U zult telefonisch benaderd worden voor een nieuwe afspraak. Bent u nog niet gebeld, dan kunt u binnenkort nog een telefoontje verwachten.  

Mocht u een afspraakherinnering krijgen beschouw deze dan als niet verzonden. Dit is een foutje in het afsprakensysteem waaraan gewerkt wordt. 

Spoedeisende klachten

Mocht u pijnklachten hebben (te lange teennagels, overmatige eeltvorming, ingegroeide teennagel) en niet langer kunnen wachten, vraag uw huisarts een schriftelijke verwijzing. Zolang de Corona regels van kracht zijn kan alleen met een schriftelijke verwijzing van de huisarts een behandeling plaatsvinden.  

Opening praktijk

Als Pedicure Breda weer open mag, zal de werkwijze iets veranderen om rekening te houden met de 1,5m samenleving:

  • 15 min pauze tussen twee klanten is nodig om contact te vermijden en extra te kunnen schoonmaken
  • betaling alleen met contactloos pinnen, betalingsverzoek of overmaken

Hou de website in de gaten voor berichtgeving over heropening.

Online agenda

17 april gaat de nieuwe webagenda live. Als u in het verleden al eerder online afspraken heeft gemaakt, krijgt u binnen een week een automatisch gegenereerd wachtwoord toegestuurd om in te loggen. 

Als u voor het eerst een online een afspraak wilt gaan maken stuur dan een mailtje dan krijgt u een wachtwoord toegestuurd. 

Maak geen gebruik van de knop “nieuwe aanmelding”, want u bent al cliënt in de praktijk.

Krijgt u geen nieuwsbrief per email maar zou u dat wel graag willen. Stuur dan een mailtje  naar mail@pedicurebreda.nl dan wordt uw emailadres toegevoegd.